Werken bij de leukste ICT en Software organisatie in de omgeving Arnhem - Nijmegen?

Ecobit Software is niet zo maar een ICT- en Software organisatie. Het onderscheidt zich op veel verschillende manieren; zo heeft Ecobit duurzaamheid boven profit staan; mensen en natuur staan op nummer één bij Ecobit. Daarom doen we zaken op een maatschappelijk verantwoorde manier en hebben in onze manier van werken altijd oog voor het milieu. Zo wordt er een Fairphone gebruikt op de zaak en worden er meerdere goede doelen gesteund. Bij Ecobit gaan duurzaamheid en kwaliteit dan ook hand in hand.

Waarom kiezen voor Ecobit Software?

Bij Ecobit kom je terecht in een open, informele en collegiale werkomgeving waar je alle mogelijkheden krijgt om je eigen talenten te ontwikkelen en mee te groeien met de onderneming. Je kunt onder andere rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en veel vrijheid en flexibileit in je werk.

Bovendien heeft Ecobit zich in meer dan tien jaar weten te ontwikkelen tot een belangrijke speler op het gebied van systeemkoppelingen, documentverwerking en apps & add-ons. Hiernaast is Ecobit ook lid van het AFAS Partner netwerk en van de ERP-Experts.

 

Over Ecobit

Ecobit Software (opgericht in 2013 door Bart Clement) ontwikkelt en implementeert softwareproducten waarmee organisaties hun bedrijfsinformatie beter kunnen inzien en meten. Hierbij werken we voornamelijk met #C en .NET. Daarnaast creëren we speciale oplossingen die volledig zijn afgestemd op de wensen en bestaande systemen van de klant. Denk hierbij aan automatische koppelingen tussen systemen, ERP add-ons, webapplicaties en documentverwerking (scan & herken). Met een topteam van specialisten, de modernste technologie en een transparante werkwijze zetten we in korte tijd een mooi product of oplossing neer met als doel (bedrijfs)informatie op het juiste moment en op de juiste plek beschikbaar te maken.

Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's werken bij Ecobit ervaren? Dit is hoe onze collega's werken bij Ecobit omschrijven:

“Werken bij Ecobit Software ervaar ik als een vis in het water! Ga af op wat je gevoel zegt, blijf nieuwsgierig en wees innovatief. De diversiteit aan werkzaamheden met fijne behulpzame collega’s maakt het iedere dag een feestje!”

~ Nicole

“Binnen Ecobit hebben we een gezellig en fijn team waardoor het elke dag prettig is om hier te werken. Dankzij Ecobit heb ik ook veel kansen gekregen om op vele gebieden zoals met name softwareontwikkeling, klantencontact en als teamcoördinator mijzelf verder te ontwikkelen.” 

~ Theo

Ecobit © 2023