Ons Team

Benieuwd wat je kunt verwachten als onderdeel van het Ecobit Software team? Lees hier meer over hoe jouw toekomstige collega's werken bij Ecobit Software ervaren en wat je kunt verwachten als onderdeel van ons team!

Wat kan je verwachten wanneer je onderdeel bent van ons team?

Bij Ecobit kom je terecht in een open, informele en collegiale werkomgeving waar je alle mogelijkheden krijgt om je eigen talenten te ontwikkelen en mee te groeien met de onderneming. Je kunt onder andere rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden,  veel vrijheid en flexibiliteit in je werk.

Benieuwd hoe jouw toekomstige collega's werken bij Ecobit ervaren? Dit is hoe onze collega's werken bij Ecobit omschrijven:

“Werken bij Ecobit Software ervaar ik als een vis in het water! Ga af op wat je gevoel zegt, blijf nieuwsgierig en wees innovatief. De diversiteit aan werkzaamheden met fijne behulpzame collega’s maakt het iedere dag een feestje!”

~ Nicole

“Binnen Ecobit hebben we een gezellig en fijn team waardoor het elke dag prettig is om hier te werken. Dankzij Ecobit heb ik ook veel kansen gekregen om op vele gebieden zoals met name softwareontwikkeling, klantencontact en als teamcoördinator mijzelf verder te ontwikkelen.” 

~ Theo

 

Geïnteresseerd? Onze collega's staan graag voor u klaar!

Contact          Privacyklaring

Ecobit © 2023