Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws

Even voorstellen: onze nieuwe collega Jac
23-05-2023

Ontmoet onze nieuwe collega Jac Brown die sinds
01-03-2023 bij ons werkzaam is als Trainee
Softwareontwikkelaar. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking en verwachten dat Jac een goede toevoeging zal zijn aan ons team. 


 

 

Mooi artikel in de RAN Business Nijmegen 
04-05-2023

Softwarebedrijf Ecobit onderscheidt zich van haar concurrenten met haar focus op duurzaamheid, in de omgang met mens en maatschappij. Een mooi artikel over Ecobit in de RAN Business Nijmegen.


 

 

Ecobit 10 jaar actie
02-05-2023 

Op woensdag 24 mei gaat de Eredivisie Gemengd van start. Rapiditas komt uit onder de naam Hans Janssen Makelaars Rapiditas 1 supported by Ecobit Software. Dat betekent weer toptennis in het vooruitzicht! Wij nodigen iedereen van harte uit om te komen kijken, en als sponsor heeft Ecobit ook nog VIP-arrangementen in de aanbieding voor elk van de 3 thuiswedstrijden van Rapiditas in Nijmegen. 


 

Business Breakfast Club Ronald McDonald
18-04-2023

Afgelopen vrijdag 14 april organiseerde Ecobit het ontbijt voor de Business Breakfast Club Ronald McDonald Nijmegen.
Met dank aan Blixem Catering voor de verzorging van het ontbijt en de HAN voor het beschikbaar stellen van de historische ruimte in het Albertinum Klooster, waar Ecobit zelf ook gevestigd is. Een geslaagde ochtend met goede gesprekken en lekkere koffie van Coffee@work.
Daarna zijn we met alle collega’s en partners vertrokken naar het mooie Den Bosch om het 10 jarig bestaan van Ecobit te vieren.


 

Ecobit Import Versneller
21-03-2023

Ook last van trage, onoverzichtelijke importverwerking? Dat is verleden tijd met de nieuwe oplossing van Ecobit voor onze AFAS klanten. Lees hier meer over deze nieuwe, snelle en efficiënte manier voor al uw importprocessen in AFAS Profit.

 

 

 

Ontmoet onze nieuwe collega Jara!
16-01-2023

Graag verwelkomen we Jara van Helvoort bij Ecobit Software als onze nieuwe collega! Jara is sinds 16-01-23 actief als onze consultant Koppelingen & Apps. We kijken uit naar de mooie projecten die we samen gaan uitvoeren en de producten die we gaan ontwerpen en ontwikkelen! 

 

Ticket #4000
9-12-2022

Mooie mijlpaal: 1,5 jaar geleden hebben wij bij Ecobit Software het door Flinker ontwikkelde AFAS support ticket systeem in gebruik genomen, waar we met onze Ecobit software zelf ook een kleine bijdrage aan leveren. Vandaag hebben we alweer ticket #4000  mogen oppakken. Fijn dat er zo goed gebruik van gemaakt wordt! Zo kunnen wij al jullie vragen snel blijven beantwoorden, en elke gewenste kleine aanpassing snel realiseren.


 

Vragen of interesse? Neem contact met ons op. Onze collega's staan u graag te woord!